Hem2 Admin augusti 7, 2020

eLink Express - För snabbare leveranser

ELX kör skyndsamma express transporter i uppdrag åt tredje part med snabba skåpbilar inom hela Sverige. Vi tar hand om kunds skyndsamma transporter.

1
Avgående terminal
Lorem ipsum amet consectetur adipiscing
2
eLink Express
Lorem ipsum amet consectetur adipiscing
3
Ankommande terminal
Lorem ipsum amet consectetur adipiscing

Mer om oss

Vi tar hand om era express transportuppdrag och ser till att ni kan få era viktiga försändelser i tid. Effektiv tredjepart expresstransport är vår verksamhet. ELX har som policy att ständigt utveckla och effektivisera kundernas framtida transporter. 

Greenline production

Greenline production är ett av våra varumärken där vi utför era transporter fossilfritt. Genom biobränslet HVO100 och en verksamhet som drivs av solenergi utför vi grönare transporter. Vår ambition är att hela vår verksamhet skall drivas av förnybar energi. 

Flygfrakt inom Sverige

Vi transporterar flygfrakter inom Sverige till svenska kunder från flygplats och terminal med skåpbil och lastbil. Alla våra transportflöden är skräddarsydda för att passa varje kunds behov. Vi täcker hela Sverige och levererar på dygnets alla timmar.

Idag kör vi många olika flöden av reservdelar till hela landet och levererar med snabba skåpbilar från våra kunders terminaler.